luni, 29 octombrie 2012

Lenjerie intima craciunite

Magazinul online ladysboutique.ro comercializeaza lenjerie intima craciunite, pentru un cadou inedit, pentru partenerul tau sau pentru prietena ta cea mai veche. Rochii craciunite, seturi sexy craciunite, babydoll craciunita sexy, costume craciunite, accesorizate cu blanita alba sau neagra si detalii sexy care completeaza armonios tinuta. Toate articolele sunt din catifea rosie cu detalii albe, pentru a respecta intru totul culorile traditionale.

lejerie craciunite
Rochitele si costumele pentru craciunite sexy sunt extrem de scurte, cu decolteu senzual si detalii menite sa aprinda imaginatia privitorului. Rochitele sunt cu maneci lungi sau cu corset fara bretele. Cordoanele accesorizate cu blanita si inchiderile cu snur ale corsetelor transforma o seara obisnuita de Craciun intr-una speciala, de neuitat.

Un babydoll pentru o craciunita sexy e tot ce poate fi mai gingas si mai atragator pentru o noapte in doi. Setul contine trei piese: babydoll, tanga si caciulita. Caciulita si rochita sunt accesorizate cu blanita alba pentru un plus de senzualitate intr-un cadou potrivit pentru perioada sarbatorilor de iarna. Babydoll-ul transparent si celelalte piese ale setului respecta tematica coloristica a Craciunului.

Marimile acestor seturi si rochite sunt universale. Materialele de cea mai buna calitate, fine, le fac sa fie potrivite pentru purtari repetate; ingrijite corespunzator, bineinteles. Blanita pentru maneci, caciulite si cizme este sintetica, respectand tendinta eco friendly a zilelor noastre. Blanita se potriveste oricarei perechi de cime, si poate fi achizitionata atat pe alb, pentru o nota contrastanta in tonurile de Craciun, dar si pe negru, pentru un plus de originalitate.

Comanda astazi lenjerie intima online pentru Craciun si iti vom expedia pachetul in cel mai scurt timp posibil, in jur de 48 ore, prin curier rapid, si in jur de cinci zile, prin Posta Romana. Pachetele nu contin informatii despre tipul de produse din interior. Exista si posibilitatea de a ambala pachetul pentru cadou. Toate pachetele sunt ambalate in cutii dedicate, rezistente la transport si discrete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu