vineri, 12 octombrie 2012

Secretul Victoriei

Cand vorbim despre lenjerie intima de calitate, primul brand care ne ocupa mintea este Victoria’s Secret. Nu degeaba este cel mai faimos nume in ceea ce priveste luxul, calitatea materialelor, dar si spectaculozitatea modelelor. Brand-ul in sine, poate fi catalogat ca o victorie asupra competitorilor, din moment ce acesta este primul nume care ne vine in minte referitor la combinatia: lenjerie, lux, spectacol.

Sunt, totusi, cateva lucruri pe care nu le stie toata lumea, referitor la aceasta marca. De exemplu, fondatorul companiei, Roy Raymund care s-a sinucis aruncandu-se de pe podul Golden Gate. Intamplarea a avut loc intr-un moment de cumpana, cand Raymund se gasea in pragul falimentului, la cativa ani dupa vanzarea firmei catre Limited Brands. Compania a fost infiintata in 1977, in Palo Alto (California). Cateva magazine au preluat ideea, sub conducerea lui Raymund si a aparut chiar si un catalog de prezentare in 1982. Acesta este momentul in care Limited Brands preia compania.



Denumirea brand-ului vine de la regina Victoria a Marii Britanii; mama a noua copii, aceasta a suferit ingrozitor cand si-a pierdut sotul, pe regele Albert. Secretul vine din faptul ca nu se stie cu siguranta daca aceasta a dus apoi o viata lipsita de inhibitii.

Ingerii care defileaza pe catwalk sunt femei care stiu ce vor de la viata, cu sarm, fara pretentii; publicul tinta reprezinta femeia obisnuita, asa ca si modelul trebuie sa fie asisderea.

Legat de subiectul anterior, modelele sunt singurele in masura sa defileze pe catwalk in lenjeria intima Victoria’s Sectret, si nu celebritati si dive ale lumii mondene. Inaltimea minima a modelelor trebuie sa fie de cel putin 1.80 m, ceea ce scoate, oricum, din schema multe vedete.

Faptul ca prezentarile Victoria’s Secret au loc in prime-time, inainte de ora de culcare a copiilor, atrage nemultumirea multor asociatii de familisti, care se plang constant de obscenitatea acestui show.

Cu toate acestea, nume ca Heidi Klum, Tyra Banks, Adriana Lima, Gisele Bunchen, Alessandra Ambrosio sau Helena Christensen ne sunt cunoscute tocmai ca urmare a existentei pe lista ingerasilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu