marți, 6 noiembrie 2012

Magia ciorapilor

Ciorapii de calitate reprezinta o adevarata arma a seductiei pentru femeile care vor sa isi arate picioarele lucrate la sala de sub o fusta mini. Ciorapii pot fi grosi sau subtiri, cu model sau simpli, cu efect anticelulitic sau plasa, cu talie joasa sau inalta, cu banda adeziva sau cu port jartier. Alegerea iti apartine si depinde numai de tine sa iti pui picioarele in valoare cu ajutorul unei perechi de ciorapi capabile sa-ti infrumuseteze tinuta.

Ciorapi microfibra
Gama diversificata prezinta magia ciorapilor; la noi gasesti perechea potrivita pentru toate gusturile, pentru ca noi ne adresam fiecarei femei in parte, indiferent de varsta sau statut social. De aceea, si preturile practicate de noi sunt accesibile femeilor care vor sa seduca printr-o pereche de dresuri la moda, cu aspect satinat, de exemplu.

In functie de ocazia cu care imbracam ciorapii, acestia pot fi cu aspect mat sau lucios, pot fi ciorapi pentru rochii elegante, lungi sau scurte, sau pot fi accesorii de valoare pentru tinute jucause, precum ciorapii pana sub genunchi, din gama producatorului Leg Avenue, care propune ciorapi plasa, jambiere, sosete cu dantela sau sosete opace. Si ciorapii cu banda adeziva sau cu port jartier sunt pe toate gusturile, decupati, cu accesorii din dantela, cu fundite colorate, decorati cu dungi opace sau clasici si luciosi.

Daca ai o fire conservatoare, ciorapii pantalon, clasici, cu diferite grosimi, cu aspect mat sau lucios, in functie de ocazie, sunt perfecti pentru tine. Acestia pot fi gasiti intr-o gama bogata de culori, cu aspect satinat sau simpli, cu dunga pe toata lungimea piciorului, la spate, cu efect de subtiere, ciorapi decorati cu dungi orizontale, sau cu alte modele, in culori complementare sau, dimpotriva, in culori contrastante. Acestia pot fi cumparati in grosimea dorita, gama noastra bogata de ciorapi te asigura ca ai sa-ti gasesti perechea potrivita, in functie de tinuta aleasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu