miercuri, 20 martie 2013

Principalele beneficii ale uleiului de peste

Uleiul de peste este o sursa importanta de acizi grasi de Omega 3, acesta poate fi asimilat prin consumarea pestelui ca atare sau din suplimente naturale care contin acesti acizi. Iti prezint in continuare cateva beneficii ale uleiului de peste.

1.    Stabilizarea ritmului cardiac, este folosit in tratarea aritmiilor inimii.
2.    Ajuta la reducerea nivelului trigliceridelor si a colesterolului.
3.    Previne infarctul datorat depunerii grasimii pe suprafata inimii, uleiul inhiba acumularea grasimii
4.    Reduce presiunea si vascozitatea sangelui, este un supliment folosit pentru reducerea hipertensiunii.
5.    Reduce inflamatiile, acesta este folosit si in tratarea hepatitei B, dar este si un real ajutor pentru persoanele care au fost afectate de boli cornice inflamatorii.
6.    Ajuta in tratarea reumatismului. Desi nu este recomandat in mod normal, un spital din Australia a dovedit ca un consum mai mare de ulei de peste ajuta la reducerea reumatismului.
7.    Uleiul din ficat de cod pentru copii ajuta la buna dezvoltare a creierului, mentine organismul sanatos.
8.    Ajuta in combaterea depresiei si a anxietatii. Organismul uman reuseste sa stranga acizii grasi de care are nevoie din diverse legume si seminte pe care le consumam pe parcusul zilei, sunt insa momente in care avem nevoie de o cantitate mai mare de Omega 3 pentru ca organismul nostru sa revina la starea normala, depresia este un astfel de moment.
9.    Incetinesc si chiar opresc evolutia problemelor legate de vedere, daca vrei ochii mai sanatosi uleiul de peste te-ar putea ajuta.
10.    Fortifica sistemul imunitar, fiind folosit in tratarea bolii autoimmune numite Lupus, dar ajuta si in lupta imporiva virusurilor mai slabe.
11.    Incetineste procesul de imbatranire, acizii grasi Omega 3 se regasesc in marea majoritate a cremelor pentru reducerea ridurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu