marți, 19 martie 2013

Pasta de dinti pentru copii bio

Nu realizezi cat de mult tii la sanatate pana cand nu ai un copil caruia vrei sa-i oferi doar ce e mai bun. Asa suntem cu totii, nu te panica daca stai in fiecare zi si cauti produse mai sanatoase, care sa nu-i afecteze sanatatea si evident nici pe a ta.

Eu am descoperit pasta de dinti pentru copii importata de Sanavita cand a trebuie sa-i cumpar una fetitei mele, am citit la inceput tot ce ar trebui  sa stiu despre pasta de dinti si am descoperit ca defapt nu stiam nimic, companiile nu dezvaluie decat partile bune, ca iti protejeaza dintii, ca faci mai putine carii, ca iti fac dintii mai albi si altele, dar defapt orice pasta de dinti contine un ingredient numit propylene glycol care este folosit ca antigel pentru motoarele avioanelor, pe acesta l-am vazut in marea majoritate a pastelor de dinti  si titanium dioxide care este un ingredient folosit pentru realizarea vopselurilor, deci cum te pot ajuta aceste ingredient?
pasta de dinti ecologica pentru copii

Am avut nevoie de o alternativa si am gasit-o, nu am incercat foarte multe paste de dinti de acest fel si nici nu vreau sa spun ca a fost cea mai placuta experienta pentru mine, am avut o problema cu gustul lor, copii se adapteaza in schimb mult mai usor, in plus ingredientele din pasta de dinti pentru copii sunt mai placut mirositoare si au un gust mai bun.

Printre ingredient se gaseste si uleiul essential de fennel care protejeaza musoasa bucala si nu provoaca infectii sau iritatii, spuma este facuta de carbonatul de calciu, celelalte ingrediente sunt mir, propolis, carrareen si glicerina vegetala.

Exista o multime de firme si variante pe care le puteti incerca, trebuie doar sa intelegeti importanta acestei schimbari si vreti sa faceti o diferenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu