miercuri, 2 octombrie 2013

Magazin online sandale piele dama

sandale damaCu platforma, cu talpa subtire si toc inalt, cu barete, romane, cu talpa joasa… sandalele au fost dintotdeauna aliatul femeilor vara. Un accesoriu de care cu siguranta avem nevoie, atat intr-o zi torida de vara la birou, la plimbare, dar si pentru o seara romantica sau o petrecere speciala.

Fie ca vorbim despre sandale din material textil sau despre sandale din piele, despre culori neutre sau culori neon si imprimeuri deosebite, exista suficiente variante cat sa raspunda cerintelor oricarei fashioniste, oricat de pretentioase... Daca ar fi sa alegi cateva modele de sandale pe care sa le ai tot timpul in garderoba, indiferent de tedintele sezonului si indiferent de ce culori se poarta sau nu la momentul respective, atunci ar trebui sa alegi cu siguranta cea mai speciala pereche de sandale aurii cu barete, talpa subtire si toc, pentru rochii de seara, speciale, sau chiar si pentru o pereche de pantaloni de party sau de cocktail. In plus, vei mai avea nevoie de o pereche de sandale cu platforma si partea superioara din panza (alba, bleumarin sau model navy) ideale pentru tinutele casual cu rochii, jeansi dar si pentru shorturi, dar si o pereche de sandale neon cu talpa joasa si bareta intre degete pentru tinute relaxate, si sandale romane scurte sau inalte, cu multe barete.
Indiferent de tipul de sandale pe care ti le doresti vei avea intotdeauna la dispozitie, dincolo de magazinele clasice, si magazinele online, cele care iti vor oferi o gama extrem de variata de modele de sandale, in concordanta sau nu cu tendintele sezonului.

Retine ca oricat de speciale ar fi sandalele pe care alegi sa le porti la o tinuta, daca nu respecti cateva reguli esentiale, intreaga tinuta va fi ruinata: primul si cel mai important – sandalele nu se poarta cu dress, nici macar din cel subtire si fara intaritura la degete; in al doilea rand, ai nevoie de o pedichiura impecabila si asta nu inseamna doar oja pe unghii, ci si o ingrijire speciala a calcaielor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu