vineri, 2 august 2013

cum alegi costumul de baie in functie de forma corpului

August este luna concediilor, trebuie deci sa ne pregatim pentru cateva zile de relaxare la mare, incepem prin a ne alege costumul de baie potrivit formei corpului.
Inainte de a incepe sa vorbim despre fiecare forma in parte trebuie sa stim ca secretul cumpararii unui costum de baie este echilibrul.
Ce vrem sa spunem prin echilibru? Simplu – trebuie ca parte jos si cea de sus sa iti faca corpul sa arate proportional.
Forma clepsidra – bustul este egal sau aproximativ egal cu soldul, iar talia este semnificativ mai subtire. Daca ai aceasta forma poti purta aproape orice tip de costum de baie, este cea mai “comoda” forma.


Forma triunghi – femeile care au aceasta forma a corpului au de obicei soldurile mai mari si tind sa se ingrase in aceasta zona. Daca vrei sa acoperi poti purta bikini intregi sau boxeri. Pentru a distrage atentia poti purta un sutien intr-o culoare intensa.


Forma Triunghi intors – bustul este mai proeminent decat restul corpului. Nu alege sutiene fara bretele, opteaza mai degraba un sutien care iti ofera suport si iti acopera suficient.


Forma Dreptunghi – aceasta forma este caracterizata de umeri lati si lipsa unei talii bine definite. Daca vrei sa ai forme definite poti adauga detalii precum funde.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu