luni, 20 mai 2013

Alegerea sutienuluiCand va cumparati sutiene, fie din magazin, fie de pe internet, trebuie sa stiti in primul rand ce va avantajeaza.
Sa va cunoasteti marimea si forma care va vine cel mai bine este un mare plus pentru dumneavoastra deoarece va simtiti mai atragatoare.

In alegerea sutienului  trebuie sa aveti grija ca bretelele sa vina bine, sa nu stranga excesiv dar nici sa nu cada de pe umar, la fel cupa si circumferinta sutienului ales, sa nu stranga foarte tare pentru a nu cauza probleme de sanatate dar nici sa nu fie largi pentru a da un aspect inestetic bustului.
Pentru femeile cu sani mici sutienele push-up si cele cu buretei sunt cele mai bune, creand un decolteu frumos indiferent ca sunt cu jumatate de cupa sau cupa intreaga.
Pentru cele cu sani foarte mari exista sutiene ce minimizeaza, dand un aspect mai suplu liniei bustului.
Daca aveti nevoie de sustinere pentru efectuarea exercitiilor sportive bustierele sau sutienele sport sunt ceea ce aveti nevoie, pentru  a va sustine sanii si a nu avea apoi dureri.
Dupa cum vedeti indiferent de forma sau marime cu siguranta exista modelul de sutien care va avantajeaza si va pune in valoare, ntrebuie doar sa probati mai multe modele pentru a le descoperi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu