joi, 21 februarie 2013

De ce nu este indicat sa porti un sutien normal sau unul mai vechi?

Sutienele traditionale nu au suficient spatiu pentru a permite cresterea bustului in timpul sarcinii si au de asemenea o sarma la baza acestora, utilizata pentru o sustinere mai buna care nu este totusi recomandata in timpul sarcinii. Sutienele pentru gravide au cupe moi si sase moduri diverse de prindere si desfacere, pentru a oferi suficient spatiu, sunt confortabile, dar iti ofera in acelasi timp suport suficient si te fac mai frumoasa.

De ce nu pot purta un sutien cu sarma?

mamasisotie.ro
Va recomandam sa nu purtati un sutien cu sarma in timpul sarcinii si al alaptarii, pentru simplul motiv ca amplasarea sarmei sub san poate aplica presiune pe venele fine, ducand la incetinirea eliminarii laptelui sau chiar blocarea acestuia, care poate duce la infectii care se trateaza cu antibiotice, astfel se intrerupe procesul de alaptare.

Sutienele pentru femei gravide au fost realizate pentru a indeplini nevoile specifice acestora, au un design inovativ care ofera suportul de care ai nevoie chiar si pentru marimile foarte mari. Pentru fabricarea acestora se foloseste de obicei bumbacul, cu adaugarea unor fibre naturale pentru ai conferi elasticitate si rezistenta sporita.

Ce faci daca pielea ta este sensibila si mereu iritata?

Stim ce vrei sa spui! Frecarea sutienului de bust poate cauza iritatii, acestea pot fi cauzate si de un material sintetic sau de un sutien prea mic. Sutienele pentru gravide sunt realizate in asa fel incat impiedica frecarea de sani, scazand astfel sansele de a te irita, de asemenea sunt realizare din bumbac 100% pentru un confort sporit si pentru asigurarea unei bune sustineri.

Vreau sa port lenjerie frumoasa si pe perioada sarcinii

Oricat de important ar fi pentru noi confortul, siguranta si suportul suficent, lenjeria intima trebuie sa ne puna in valoare corpul si sa ne faca sa ne simtim mai frumoase, din fericire si producatorii de lenjerie au inteles acest lucru si au realizat noi modele din care poti alege.

Vezi mai multe sfaturi pentru femei gravide si mamici pe site-ul mamasisotie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu